kapat kapat
Daha Aydınlık Bir Dünya İçin Çalışıyoruz
ONLİNE BAĞIŞ
Gıda Paketi

Diversity Farklılık Derneği olarak başta kurak bölgeler olmak üzere yılın her döneminde tespit edilen bölgelerdeki ihtiyaç sahiplerine gıda paketleri ulaştırdık.

SEPETE EKLE

Afrika'da Kumanya Dağıtımı Gerçekleştirdik

Dün olduğu gibi bu Ramazan’da da Müslüman kardeşlerimizi yalnız bırakmadık. Partner derneklerimiz ve gönüllülerimizle 10 yıllık tecrübemiz ve yapmış olduğumuz koordineli çalışmalar ile kumanya paketlerini ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırdık.

kumanya paketi

Bu Ramazanda Da Onların Yanındaydık

Diversity Farklılık Derneği olarak, Afrika’da başarılı bir şekilde kumanya paketi dağıtımı gerçekleştirdik. Derneğimizin Afrika’daki partner kuruluşlarıyla, yerel yetkililerle iş birliği yaparak yardımın en fazla ihtiyaç duyulan bölgelere ulaştırılmasını sağladık. Dağıtılan kumanya paketleri, gıda maddeleri, çocukların ihtiyaç duyabileceği diğer temel malzemeleri içeriyordu.

Yapılan bu faaliyet hakkında konuşan Diversity Farklılık Derneği‘nin Başkanı, bu tür faaliyetlerin derneğin misyonunun bir parçası olduğunu belirtti. Ayrıca, Afrika’daki ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatmanın ve onların yaşam koşullarını iyileştirmenin önemine vurgu yaptı. Başkan, yardım kampanyalarının sadece kısa vadeli bir çözüm olmadığını, aynı zamanda uzun vadeli bir etki yarattığını ve toplulukların güçlenmesine yardımcı olduğunu ifade etti.

Kumanya Bağışı

SİZDEN GELEN YORUMLAR
Sırala:
Hatice 5 gün önce
İyi ki varsınız, sayenizde ihtiyaç sahiplerine bi nebze de olsa destek olabildik 😪
Yorumlarınız Bizim İçin Kıymetli
Karakter sınırını aştınız.
Kalan Karakter Karakter sınırını aştınız.
Bağışlarınızı sepete ekleyip, hepsini tek seferde ödeyebilirsiniz.

BAĞIŞ SEPETİNİZ